Pilveteenustele keskendunud ettevõtted Primend ja Digifi ühinevad

Autor: Helen Neudorf Aeg: 11. august 2022

Eesti IT-ettevõtted Primend ja Digifi alustasid ühinemisprotsessiga, et koos täienenud meeskonna ning teadmistega toetada laienemist nii Eesti kui ka Baltikumi IT-turul.

Primendi ja Digifi ühinemise eesmärk on olla Eesti turul veelgi edukamad läbi selle, et kiire kasvu tingimustes liita sarnaste teenusmudelitega ettevõtted ja kogenud oma ala spetsialistid. Läbi ühinemise suurendab Primend oma  füüsilist kohalolu Lõuna-Eesti piirkonnas, et olemasolevatele ja uutele klientidele veelgi kvaliteetsemat ja personaalsemat teenust pakkuda. Peale ühinemist töötab Primendis kolmes Balti riigis kokku nüüd juba 100 inimest.

„Primend tegutseb igapäevaselt selle nimel, et pakkuda oma klientidele väga head kliendikogemust kõigis kolmes Balti riigis. Digifi liitmine oli loogiline samm, et suurendada oma kohalolekut Lõuna-Eesti piirikonnas. Primendil on hea turupositsioon ning tugev kasvupotentsiaal ja kindlasti tuleb sarnaseid liitumisi ka edaspidi.“ ütles Primendi äriarendusjuht ja partner Aleksei Räim ning lisas, et Primend on alati avatud uuteks liitumisteks, mille tulemusena on võimalik tõsta teenuse kvaliteeti ja kliendi rahulolu.

Digifi asutaja ja juhatuse liige Edik Must tunneb, et leidis täna parima partneri, kellega liikuda edasi ühiste eesmärkide nimel. Täna soovivad kliendid operatiivsust, kõrget IT teenusepakkuja kompetentsi ning paindlikku ja usaldusväärset partnerit. „Liitudes Primendi ambitsioonika meeskonnaga suudame oma klientidele pakkuda veelgi paremat ja laiemat teenuste portfelli“ lisas Must.

Digifi Eesti on 2016 loodud ettevõte, mille  peamine suund on olnud eelkõige Lõuna-Eesti ettevõtetele ja erinevatele organisatsioonidele IT täisteenuse pakkumine.

Primend on 2014. aastal  asutatud pilveteenustele keskendunud ettevõte kontoritega Tallinnas, Riias ja Vilniuses. Primendi missioon on aidata  inimesi, kes soovivad oma ettevõtteid edukamaks muuta.

Lisa informatsioon:
Primend OÜ